Zaloker & Zaloker

Do izboljšanja kar 51 % uporabnikov

Aplikacija CONTOUR®DIABETES ob samodejni povezavi z merilnikom CONTOUR®NEXT in CONTOUR®NEXT ONE zajame vse izmerjene vrednosti glukoze v krvi iz merilnika.

S pomočjo različnih funkcij na podlagi vseh vaših prejetih rezultatov izmerjenih vrednosti omogoča boljše razumevanje vpliva vsakodnevnih dejavnosti in prehrane na vrednosti sladkorja v krvi, kar vam je v pomoč pri vodenju sladkorne bolezni.

Uporabniki so izpostavili tri največje prednosti aplikacije CONTOUR®DIABETES:

  1. Manj hipo in hiperglikemij
  2. Spodbuda za urejanje sladkorne bolezni
  3. Izboljšanje vrednosti sladkorja v krvi

Prenesi aplikacijo tukaj:

  

Ena izmed funkcij, ki jo osebe s sladkorno boleznijo ocenjujejo kot prednost uporabe aplikacije CONTOUR®DIABETES za samokontrolo sladkorne bolezni, je funkcija Moji vzorci. Ta prepoznava vzorce in trende v izmerjenih vrednostih sladkorja v krvi in uporabnika opomni na možne vzroke za njihov nastanek.

Do izboljšanja kar 51 % uporabnikov

Na podlagi aktivacije funkcije Moji vzorci je po zadnjih statističnih podatkih izboljšalo vrednosti meritev kar 51 % uporabnikov. Rezultati so pokazali tudi, da trend uporabe funkcije Moji vzorci s strani uporabnikov aplikacije CONTOUR®DIABETES narašča, kar lahko predstavlja dobro razumevanje uporabnosti te funkcije in morebiten vzrok za izboljšanje vrednosti sladkorja v krvi.

Kot zanimivost naj poudarimo še, da je starostni razpon uporabnikov aplikacije od 18. leta pa vse nad 70 let, kar pomeni, da je tako preprosta in uporabna, da je primerna za vse generacije.

Namestitev funkcije Moji vzorci: