Dobrodošli!

Program ZA LAŽJE ŽIVLJENJE vam nudi posebne ugodnosti:

  • 10 % popusta pri nakupu nad 20 EUR
  • Brez stroškov pošiljanja
  • Brezplačne baterije za merilnike glukoze Bayer / Ascensia generacije Next
  • Brezplačni dnevniki samokontrole
  • Neomejena garancija za merilnike glukoze Ascensia
Od programa Za lažje življenje se lahko odjavite kadarkoli s klikom na ODJAVA, preko spletne pošte zaloker@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.

Pravno obvestilo družbe Zaloker& Zaloker d.o.o.

Družba Zaloker  & Zaloker d.o.o. deluje v skladu z evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu potrošnikov.

Družba zbira in obdeluje osebne podatke članov, ki so z izpolnitvijo pristopnega obrazca potrdili svoje članstvo v programu Za lažje življenje.

Družba zbira in obdeluje osebne podatke do preklica privolitve osebe v program Za lažje življenje. Družba osebne podatke obdeluje in hrani v sistemu, ki je fizično nameščen v državi znotraj Evropske unije in se zavezuje, da jih ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi.

Popust velja za nakup v trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o. in spletni trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o., Popusti se med seboj ne seštevajo. Če je popustov več, se pri nakupu upošteva višji popust.

Celotno pravno obvestilo družbe Zaloker & Zaloker d.o.o. si lahko preberete na povezavi: https://www.zaloker-zaloker.si/sl/pravno-obvestilo/.

Več informacij in svetovanje: 01 587 40 90