Logo
ZA LAŽJE ŽIVLJENJE Z INZULINSKO ČRPALKO

V TOKRATNEM TINu Z VAMI DELIMO POSNETKE TREH ZANIMIVIH IZOBRAŽEVANJ (če ste jih morda spregledali), RAZLOŽIMO KAJ LAHKO VIDITE NA CareLink IZPISIH, VAM PONUDIMO NEKAJ PRAKTIČNIH NASVETOV TER VAS IZZOVEMO S "SHARE YOUR IDEA".

PRIJAZNO VAS POVABIMO TUDI K IZPOLNJEVANJU KRATKE ANKETE O ZADOVOLJSTVU IN PRIČAKOVANJIH, DA VAM BOMO LAHKO V ČIM BOLJŠO OPORO.

TIN_265-170-(2)
KAJ NAM POVEDO POROČILA CareLink Personal

Pomemben del dobrega vodenja sladkorne bolezni je tudi analiza podatkov iz vaše črpalke ali sistema za neprekinjeno merjenje glukoze. Kako prenesemo podatke v CareLink Personal in kaj pomenijo podatki na posameznih poročilih?

TIN6
KAKO S PRAVILNO PREHRANO DO UREJENE GLIKEMIJE

Diplomirana medicinska sestra Katarina Peklaj iz Kliničnega oddelka za endokrinologijo in presnovne bolezni UKC Ljubljana je govorila o pomenu štetja ogljikovih hidratov in o vplivu beljakovin, maščob in časa obrokov na krvni sladkor. Omenila pa je tudi vpliv ketonske in drugih diet na sladkorno bolezen.

TIN6
ZANKE IN UGANKE - BAZALNI ODMERKI, BOLUSI, KETONI IN ŠE KAJ

Prof. dr. Nataša Bratina iz Pediatrične klinike UKC Ljubljana nam je razložila, kaj je potrebno za dobro samovodenje sladkorne bolezni ob uporabi omenjenih tehnologij, kaj pomeni TIR (oziroma čas v ciljnem območju) ter omenila tudi nekatere izzive, s katerimi se srečujete uporabniki teh medicinskih pripomočkov.

TIN6
KO NOVA TEHNOLOGIJA NASLOVI STARE TEŽAVE

Asist. dr. Aleš Skvarča, se je v predavanju posvetil predvsem merjenju glukoze s sistemi za neprekinjeno merjenje, novostim pri zdravljenju z zaprto zanko in psihološkemu vidiku dolgoletnega življenja s sladkorno boleznijo.

TIN2
SKLADNOST MED PRIPOMOČKI

Ob klicih na dežurni telefon nas pogosto vprašate ali lahko svoj novi pripomoček (na primer oddajnik Guardianl Link 3) uporabljate s starim, ki ga imate še shranjenega doma (na primer s staro črpalko Veo).

Pripravili smo prikaz skladnosti med različnimi pripomočki, da se boste lažje orientirali.

TIN7
IZTEK NAROČILNIC IN DRUGE INFORMACIJE

Pogosto nas pokličete tudi zaradi drugih pomembnih informacij, ki jih potrebujete pri uporabi svojega medicinskega pripomočka:

  • iztek naročilnic,
  • naročilo potrošnega materiala,
  • odpiralni čas naše trgovine,
  • nasvet v zvezi z uporabo pripomočka,
  • da nas pohvalite :) ali pograjate (:

Na povezavi so na enem mestu zbrani vsi kontaktni podatki in možne poti do nas oziroma do informacij, ki jih potrebujete.

Želimo vam kar najboljšo uporabniško izkušnjo, zato vas vabimo, da predloge izboljšav na tem področju zapišete v anketo, ki jo v tokratnem TINu.

TIN5
"SHARE YOUR IDEA", MEDTRONIC

Imate morda dobro idejo o tem, kako lahko Medtronic pomaga izboljšati vaše zdravje in vaš življenjski slog?

Opišite jo in jo predložite v izbor. Pregledali bodo prav vsako in jo morda uvrstili v ožjo obravnavo.

Spodnja povezava vas vodi do spletnega mesta družbe Medtronic, kjer lahko oddate svojo idejo v angleškem jeziku.

Držimo pesti!

TIN_265-170-(7)
VPRAŠALNIK O ZADOVOLJSTVU

Prosimo, zaupajte nam svoje mnenje o naših storitvah.

img img img img
zaloker-zaloker.si   |   sladkorna.si   |   trgovina.zaloker-zaloker.si